Obara je slovenska tradicionalna jed. Obare lahko pripravljamo iz različnih vrst mesa in/ali notranjih organov. Obare so najpogosteje stregli na različnih slovesnostih in je del tradicionalne slovenske kuhinje.
Recepti
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Telečja-obara-z-vodnimi-žličniki.jpg
640
960
resrei
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.png
resrei2018-04-13 08:31:132018-08-25 07:40:56Telečja obara z vodnimi žličniki
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.png
0
0
resrei
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.png
resrei2018-04-13 08:31:052018-08-25 07:29:38Piščančja obara s sušeno zelenjavo
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Piščančja-obara-z-ajdovimi-žganci.jpg
800
1000
resrei
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.png
resrei2018-04-13 08:30:592018-10-26 10:59:14Piščančja obara z ajdovimi žganci
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Piščančja-obara.jpg
800
1000
resrei
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.png
resrei2018-04-13 08:30:122018-10-26 10:56:29Piščančja obara
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.png
0
0
resrei
https://www.web-kulinarika.si/wp-content/uploads/2018/04/Logo-28-2.png
resrei2018-04-13 08:29:562018-10-26 11:30:48Zajčja obara