Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Zvitki z jajčevcev, polnjeni s papriko in bučkami

Vegetarijanske jedi
Bučke Jajčevci Melancani

Loading...

Sestavine

0,3 kg jajčevcev
0,24 kg bučk
0,10 kg čebule
0,10 kg paprike (rdeča + zelena)
0,02 l olivnega olja
1 jajce
0,04 kg drobtin
parmezan
sol
poper
vino
folija

Priprava recepta

Podolgovate rezine jajčevca opečemo na žaru jih solimo in popramo ter vanje nadevamo nadev.

NADEV:
Drobnim kockam jajčevca (ostankov, ki jih nismo mogli zrezati na rezine) dodamo ravno tako narezane bučke, česen, čebulo. Vse skupaj prepražimo, dodamo kanček belega vina, ga izparimo, začinimo s soljo, poprom in parmezanom. Tako pripravljeno maso povežemo z jajcem in drobtinami. Nadevamo v opečeno rezino jajčevca, ga zvijemo v zvitek 2 č 3 cm, nato v alufolijo in kuhamo nad soparo ali v konvektomatu. Kuhanega odvijemo, narežemo in ponudimo s holandsko omako.

Oglejte si sorodne recepte
Narastek s testeninami in pisano zelenjavo Narastek s testeninami in pisano zelenjavo
Krompirjeva nabodala z bučkami
Čajota - južnoameriška bučka
Jajčevci v solati
Jagnječja zarebrnica z rdečim zeljem, bučkami, kremno polento, dimljeno skuto in jurčki
Jajčevec na žaru kot predjed
Oglejte si tudi
Sladice, Vegetarijanske jedi

Bučne kroglice z bučnim oljem

Kreme v kozarcih, Sladice, Vegetarijanske jedi

Čokoladni mousse z bučnim oljem

Izpostavljeni recepti, Testa in kruh, Veganske jedi, Vegetarijanske jedi, Zelenjavne jedi

Čičerikina pogača s suhim paradižnikom

Zadnje objave

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

NOVO 30. 01. 20 Valentinovo 2020 | Murder Mystery večerja v Mariboru

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top