Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Kus kus z bučkami

Vegetarijanske jedi
Bučke

Loading...

Sestavine

20 dag kus kusa <BR>olje koruznih kalčkov <BR>2 jajčki <BR>10 dag jedilnih bučk <BR>5 dag ne preveč zrelega paradižnika <BR>malo čebule<BR>sol , beli poper, origano, peteršilj.

Priprava recepta

Kus kus skuhamo v slano vreli vodi, ki smo ji dodali malo olja. Skuhamo ga samo do polovice in ohladimo.Na maščobi zarumenimo čebulo, ji dodamo na kocke narezane bučke in&nbsp; paradižnik.Dobro začinimo in ohladimo. Ohlajeno maso zmešamo in ji primešamo jajčki. Maso nadevamo v pomaščene modelčke in jih damo v vročo pečico , da se spečejo do konca. Pečene zvrnemo na krožnik in jih serviramo zraven pečenih krač.

Nasvet

<P>Kus kus uporabimo kot prilogo ali samostojno vegetarijansko jed.<BR><BR>*Kus kus je zdrob iz pšenice durum. Največ ga uporabljajo v arabskih deželah. manjše količine kus kusa kuhamo v razmerju 1:1.</P><P>&nbsp;</P>

Oglejte si sorodne recepte
Široki rezanci s škampi in bučkami Gratinirane bučke
Polnjene buče s črnim rižem zapečene v pečici
Nadevane gratinirane bučke ali melancani Nadevane gratinirane bučke ali melancani
Široki rezanci s škampi in bučkami Široki rezanci s škampi in bučkami
Široki rezanci s škampi in bučkami Sladko kisle bučke
Široki rezanci s škampi in bučkami Svinjsko meso z bučkami in koruzo
Oglejte si tudi
Sladice, Vegetarijanske jedi

Bučne kroglice z bučnim oljem

Kreme v kozarcih, Sladice, Vegetarijanske jedi

Čokoladni mousse z bučnim oljem

Izpostavljeni recepti, Testa in kruh, Veganske jedi, Vegetarijanske jedi, Zelenjavne jedi

Čičerikina pogača s suhim paradižnikom

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top