Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Jabolka v solati z avokadom

Zelenjavne jedi
Avokado Jabolka

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

1 jabolko<BR>1 avokado<BR>0,20 l jogurta<BR>3 rumenjake<BR>limonin sok<BR>rukola<BR>20g medu<BR>20g gorčice<BR>kis<BR>20g rozin<BR>0,10 l olivnega olja<BR>40g šalotke v rdečem vinskem kisu<BR>timijan, sol,poper

Priprava recepta

Jabolko in avokado olupimo, narežemo na kocke, pokapamo z limoninim sokom, dodamo v vodi namočene rozine, na lističe narezano šalotko. Vse skupaj povežemo z majonezo iz rumenjakov, limoninega soka, gorčice, soli popra in olivnega olja. Majonezi na koncu dodamo jogurt in med. Na krožniku razporedimo rukolo, nanjo položimo pripravljeno solato in serviramo s timijanom.

Oglejte si sorodne recepte
Blaga piščančja juha z jabolki Pečena goska z jabolkami in figami
Avokado Avokado z gamberi in zelenimi šparglji
Blaga piščančja juha z jabolki Biskvit z jabolkami
Blaga piščančja juha z jabolki Blaga piščančja juha z jabolki
Blaga piščančja juha z jabolki Vinska jabolka
Blaga piščančja juha z jabolki Puranja jetra z ocvrto čebulo, jabolki in Madeira omako
Oglejte si tudi
Izpostavljeni recepti, Testa in kruh, Veganske jedi, Vegetarijanske jedi, Zelenjavne jedi

Čičerikina pogača s suhim paradižnikom

Ohrovtov narastek s sirom
Vegetarijanske jedi, Zelenjavne jedi

Ohrovtov narastek s sirom

Zelenjavne jedi

Guacamole – namaz iz avokada

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top