Web Kulinarika - Kulinarika Slovenije
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Domov
  • Recepti
    • Glavne jedi
      • Tople porcijske predjedi
      • Hladne porcijske jedi
      • Glavne jedi
      • Mesne jedi
      • Rižote
      • Zelenjavne jedi
      • Vegetarijanske jedi
      • Vse porcijske jedi …
    • Juhe
      • Čiste juhe
      • Goste juhe
      • Hladne Juhe
      • Narodne juhe
      • Posebne juhe
      • Enolončnice
      • Vse juhe …
    • Testenine
      • Špageti
      • Njoki
      • Testenine iz pečice
      • Peresniki, rigatoni, rezanci
      • Omake za testenine
      • Polnjene testenine
    • Solate
      • Kuhane solate
      • Sestavljene solate
      • Solatni dresingi
      • Surove solate
      • Vse solate …
    • Omake
      • Hladne omake
      • Omake za testenine
      • Tople omake
    • Ribje jedi
      • Morske specialitete
      • Sladkovodne specialitete
    • Sladice
      • Torte
      • Keksi in drobno pecivo
      • Kreme
      • Kreme v kozarcih
      • Vse sladice …
    • Drugo
      • Priloge k glavnim jedem
      • Testa in kruh
    • Specialitete
      • PRO recepti
      • Molekularni recepti
      • Recepti SLO reprezentance
      • Več receptov …
  • Novosti
    • Novice
      • Izpostavljamo
      • Dogodki
      • Objave v medijih
      • Galerije
      • Nasveti
  • Zdrava prehrana
  • Kuharski tečaji
    • Profesionalni tečaji
    • Gospodinjski – ljubiteljski tečaji
    • Kuharski team building
  • Catering
  • Video
  • Menu

Goveja juha s sirovimi cmoki

Juhe, Mesne jedi

Čas priprave: 45 min

Težavnost: 5

Število oseb: 4

Cmoki Govedina

1 Zvezdica2 Zvezdici3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdic Oddaj svojo oceno
Loading...

Sestavine

  • 100 g gauda sira
  • 200 g starih žemljic č tanko narezanih
  • 2 jajci
  • 1 srednja velika čebula
  • 1 jedilna žlica masla ali margarine
  • 1 čajna žlica vegete
  • 2 jedilni žlici moke
  • 1 l goveje juhe
  • 1 l mleka
  • Šopek peteršilja, Olje za pečenje, Poper

Priprava recepta

Sir narežite na majhne kocke, peteršilj sesekljajte, čebulo olupite in jo prav tako drobno sesekljajte ter zlato rumeno zapecite v 1 žlici maščobe. Narezeni kruh zmešajte z jajci, vegeto, poprom, čebulo, sirom, peteršiljem in po potrebi začinite še s soljo. Mleko zavrite, prelijte preko kruhove mase in s kuhalnico dobro premešajte. Nazadnje vmešajte še moko. Iz testa oblikuje majhne cmoke č premer 4 cm in jih zlatorumeno opecite v vročem olju. Servirajte v vroči goveji juhi 2-3 cmoke, in potresite z narezanim drobnjakom.

Oglejte si sorodne recepte
Zarebernica na floretinski način Zarebernica na floretinski način
Zarebernica na floretinski način Ajdovi cmoki
Zarebernica na floretinski način Kuskus z govejim mesom
Zarebernica na floretinski način Goveja juha
Zarebernica na floretinski način Goveji steak s krutoni
Zarebernica na floretinski način Skutini cmoki z zdrobom
Oglejte si tudi
Svinjska pečenka z zeliščno skorjico
Jedi iz svinjine, Mesne jedi

Svinjska pečenka z zeliščno skorjico

Damjakove zarebernice po lovsko
Jedi iz divjačine, Mesne jedi

Damjakove (jelenje) zarebernice po lovsko

Kolerabina kremna juha s snežno peno
Juhe

Kolerabina kremna juha s snežno peno

Zadnje objave

NOVO 01. 10. 21 O kvasu, drožeh in kruhu

NOVO 21. 12. 20 Bučno olje

veganski recepti za vsak dan
NOVO 17. 12. 20 Veganski recepti za vsak dan

NOVO 06. 12. 20 67. GTZ Slovenije

NOVO 07. 05. 20 Chefs care dobrodelna akcija

O nas

O nas

Slaviša Amidžić

Web Kulinarika | kuharski recepti, kuharski nasveti, kulinarična Slovenija

Ponudba

Kuharski recepti

Novosti s področja kulinarike

Kuharski tečaji

Catering

Kontakti

info@web-kulinarika.si

Oglaševanje

© Copyright - Web-kulinarika Slovenija
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Varstvo osebnih podatkov
  • Splošni pogoji
  • Piškotki
  • Izdelava: Spletni Nastopi
Scroll to top