Puranji pivski zrezki
![](/wp-content/uploads/2018/08/Web-Kulinarika-Kulinarična-Slovenija.jpg)
![1 Zvezdica 1 Zvezdica](https://www.web-kulinarika.si/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_off.gif)
![2 Zvezdici 2 Zvezdici](https://www.web-kulinarika.si/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_off.gif)
![3 Zvezdice 3 Zvezdice](https://www.web-kulinarika.si/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_off.gif)
![4 Zvezdice 4 Zvezdice](https://www.web-kulinarika.si/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_off.gif)
![5 Zvezdic 5 Zvezdic](https://www.web-kulinarika.si/wp-content/plugins/wp-postratings/images/stars_crystal/rating_off.gif)
![](https://www.web-kulinarika.si/wp-content/plugins/wp-postratings/images/loading.gif)
Priprava recepta
Iz puranjih prsi narežemo zrezke. čebulo popražimo, dodamo narezane gobe, česen, peteršilj, poper in sol.
Vse skupaj malo podušimo in dodamo jajce. Kuhamo še toliko, da jajce zakrkne. Nadevu dodamo 2 žlici piva in dobro premešamo. Zrezke potolčemo, jih poškropimo s pivom, damo v sredino zrezka nadev in na nadev še rezino sira in šunke. Zvijemo v rulado in paniramo na dunajski način. Na koncu jih še samo ocvremo.